Tanssipelit.fi pääsivu     
#tanssipelit @ QuakeNet

Vastaa aiheeseen

20.3.2017 13:32

Rangifer
Hallitus
Sukupuoli:
Paikkakunta: Espoo
Rekisteröitynyt: 10.7.2006
Viestejä: 1287
Vieraile nettisivulla

DankeventX - Pääsiäisenä 13.4.-17.4.

DANKEVENT ON TÄÄLLÄ TAAS!

Tanssipeleissä on nähty sitten viimeisen Dankeventin aivan uudenlaista nostetta.Julkaisuun on tullut tai tulossa uusia pelejä, alustoja ja pelimuotoja. Kymmenennen Dankeventin nimen inspiraationa toimii yksi uusista tulokkaista, viisipaneelinen StepManiaX. Perinteikäs tapahtuma järjestetään edellisen tapaan pääsiäisenä Helsingissä.

Tapahtuma on suunnattu tanssi- ja rytmipelaajille, mutta kaikki samanmieliset harrastajat ja pelaajat ovat tervetulleita. Paikalla on ainakin: tanssipelejä, rytmipelejä, pelejä, musiikkia, rentoutumista, puujalkavitsejä, häröilyä ja koomasohva. Tapahtuma on päihteetön ja ikäraja 15 vuotta, mutta nuoremmat pääsevät paikalle vanhempien allekirjoittamalla lupalapulla.

Facebook-ilmoittautuminen ei ole sitova ilmoittautuminen tapahtumaan, vaan pääsymaksu kerätään erikseen. Sisäänpääsy on 10 euroa Suomen Tanssipelaajat ry:n jäseneltä, ja 20 euroa muilta. Yhdistykseen voi liittyä toistaiseksi ilmaiseksi, eikä vuosimaksua ole. Liity täältä: http://www.tanssipelit.fi/yhdistys/liity

Nuorisotalolla on myös yöpymismahdollisuus (tilat, ei patjoja). Kerro yöpymistarpeesta toistaiseksi vaikka kommenteissa.

Paikalle etsitään ohjelmaa ja laitteistoa. Jos saat paikalle muutakin kuin itsesi, kirjoita kommenttia facebook-sivulle, Tanssipelit.fi -foorumeille tai ota yhteyttä Esa Laitiseen facebookissa tahi Tanssipelaajien Discord-serverillä: http://www.discord.gg/qyRFzyk

TL;DR

MITÄ: Yleisötapahtuma tanssi- ja rytmipelaajille
MISSÄ: Kannelmäen nuorisotalolla Helsingissä.
MILLOIN: Pääsiäisenä 13. - 17.4.

Sisäänpääsy maksaa 10e Suomen Tanssipelaajat ry:n jäsenelle, 20e muilta. Yhdistykseen liittyminen on ilmaista.

ILMOITTAUTUMINEN JA SISÄÄNPÄÄSY:
https://holvi.com/shop/dankeventx/

TP-foorumialue:
http://www.tanssipelit.fi/palsta/f49-dankeventx.html

Facebook-sivu:
https://www.facebook.com/events/380114339037328/


"Someday I will be queen, but I will always be myself."

Oon Suomen kuningatar, elän sun unelmaa. Vaan kallein mulle kelpaa, rahaa palaa.


 

 
  • Actions
  • Rules
  • Top