Tanssipelit.fi pääsivu     
#tanssipelit @ QuakeNet

Vastaa aiheeseen

15.4.2015 00:38

Mizuki
Luokitusvastaava
Käyttäjätasot
Sukupuoli:
Paikkakunta: Kerava
Rekisteröitynyt: 21.12.2007
Viestejä: 216

Työvoimahaku EM 2015

ITG EUROCUP 2015 TARVITSEE SINUA!

Viime vuonna Suomessa järjestetyt EM-kisat saivat kehuja yhtenä parhaimpina kansainvälisinä tanssipelikisoina ja tapahtuma voitti myös "Vuoden 2014 tapahtuma" -tittelin SEULin vuosittaisessa gaalassa.

Tavoitteemme on tehdä tämän vuoden kisoista entistä paremmat! Tapahtuma järjestetään ke 22.7. - la 25.7. ja se onnistumiseksi tarvitsemme tietenkin työvoimaa joka huolehtii, että käytännön asiat hoituvat sulavasti. Juuri sinun työpanoksesi voi olla se ratkaiseva tekijä, joka parantaa kisojen fiilistä ainakin 26 %! Oikeesti!

Valitettavasti emme pysty maksamaan palkkaa, mutta työvoiman jäsenenä saat:
- ilmaisen ruokailun kisapäivinä
- pääsyn kisajärjestäjien lepotiloihin
- järjestäjien T-paidan supersiistillä designilla!!

Lisäksi tapahtuman jälkeen järjestetään kaatajaiset, joissa koko järjestäjäporukka saa hengähtää kovan rutistuksen jälkeen.

-----

Haemme:

ROUDAREITA

Roudarien homma on kasata ja purkaa kisapaikka. Työ ajoittuu pääasiassa kisaviikon tiistaille ja sunnuntaille. Ilmoittauduthan tähän hommaan, jos sinulla on kuorma-autoajokortti!

TULOSKIRJAAJIA
Tulosten kirjaajat seuraavat matseja ja merkkaavat pelaajien tulokset valmiiseen Excel-pohjaan. Homma ei vaadi aikaisempaa Excel-osaamista.

INFODESKILÄISIÄ
Infohenkilöt vastaavat kisaajien ja katsojien kysymyksiin kisoista ja kisapaikasta. Heidän tehtävänään on myös auttaa kisaajia pysymään kärryillä kisojen kulusta ja aikatauluista. Tarvittaessa infolaiset toimivat yleisinä jokapaikanhöylinä jotka hoitavat hetkellisiä ja/tai kiireellisiä asioita.

-----

Työajat vaihtelevat ja riippuvat kisojen aikatauluista. Superaikaisin tai -myöhään kisa-aktiviteetteja tuskin tulee olemaan.

Kaikki palvelukseen ilmoittautuvat koulutetaan hommaansa, joten kokemuksen puutetta ei tarvitse pelätä! Jos siis haluat mukaan tekemään tanssipelihistoriaa, täytä oheinen hakulomake!

http://goo.gl/forms/UNogH97Ujw

Työvoimavastaava Petra Ekroosiin saa yhteyttä esimerkiksi Facebookissa, QuakeNetissä (Mizuki) tai sähköpostitse (petra.ekroos[at]tanssipelit.fi).

Nähdään kesällä!


 

 
  • Actions
  • Rules
  • Top