Tanssipelit.fi pääsivu     
#tanssipelit @ QuakeNet
  • Hakemisto
  •  » Uutiset
  •  » Dankevent IX Roihuvuoressa pääsiäisenä (2.–6.4.2015)

Vastaa aiheeseen

18.3.2015 23:23

Aymee
Käyttäjä
Käyttäjätasot
Sukupuoli:
Paikkakunta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 28.1.2009
Viestejä: 699
Vieraile nettisivulla

Dankevent IX Roihuvuoressa pääsiäisenä (2.–6.4.2015)

Erinäisten tilavarausten, vesivahinkojen ja hektisten uusien tilojen etsintöjen jälkeen voimme nyt vihdoinkin varmasti kertoa, että Dankevent IX -tapahtuma järjestetään kuin järjestetäänkin Helsingissä pääsiäisenä! Tilana toimii hieno – jumppasalein ja lukuisin pelihuonein varustettu – Roihuvuoren Nuorisotalo. Tarkempi osoite on Prinssintie 1, 00820 Helsinki. Helsingin keskustasta paikalle pääsee noin puolessa tunnissa metrolla ja bussilla. Parkkipaikkojakin lähistöllä on kohtalaisesti. Klikkaamalla tästä näet kuvia tapahtumapaikasta.

Innokkaimmat dankeventtailijat pääsevät tiloihin jo torstai-iltana (2.4.) kello 22 jälkeen, mutta virallisesti tapahtuma alkaa vasta perjantaina (3.4.). Tilat ovat meidän maanantai-iltaan (6.4.) asti, joten hengailuun on rutkasti aikaa!

Kuten yleensäkin, kannattaa ottaa omat patjat ja/tai makuupussit mukaan. Tällä kertaa on hyvä myös muistaa, etteivät kaupat välttämättä ole pääsiäisenä sujuvasti auki. Suosi siis sellaista ruokaa ja juomaa, joka ei tarvitse jääkaappia tai pakastinta, sillä joudut ehkä kantamaan monen päivät appeet mukanasi kerralla. Varsinaista suihkua tapahtumapaikalla ei valitettavasti ole, mutta yksi vessa, josta löytyy käsisuihku ja lattiakaivo, varataan suihkuhuoneeksi. Pikainen peseytyminen on siis mahdollista.

Tarkempi tapahtumaohjelma julkaistaan piakkoin, mutta luvassa on ainakin Hearthstone-triviaa, musavisaa ja mediahetkeä. Lisää tekemistä kuitenkin tarvittaisiin! Muistathan siis, että jos haluat järjestää tapahtumaan ohjelmaa, voit edelleen tehdä niin. Se voi olla minkälaista vain – kisailua, visailua, luentoa, leikkiä... mitä vain haluat! Ohjelma on aina hauskaa, ja sitä on hyvä näin pitkässä tapahtumassa olla jonkin verran. Jos sinulla on mahtava ohjelmaidea, kerro siitä mahdollisimman pian pääjärjestäjä Renne "Lutkukka" Brandtille.

Tapahtuma on maksullinen, sillä tilatkin ovat. Yhdistyksen jäsenelle osallistuminen kustantaa 7 euroa. Muistathan, että yhdistykseen liittyminen on nykyään ilmaista, eikä vuosimaksuakaan ole! Muille kuin yhdistyksen jäsenille Dankeventin pääsymaksu on 20 euroa. Jos siis aiot osallistua tapahtumaan, kannattaa säästää selvää rahaa ja liittyä yhdistyksen jäseneksi heti. Voit liittyä STP ry:hyn helposti yhdistyksen verkkosivujen kautta (valitse pääsivulta Yhdistys -> Liity jäseneksi). Jos sinulla on kysyttävää liittymisestä tai jäsenyydestä, ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Mirkaan: sihteeri[ät]tanssipelit.fi.

Tarkemmat tiedot Dankevent IX:n ilmoittautumisista ja maksuista tapahtuman verkkosivuilla. Lisätietoa tapahtumasta löydät myös Dankevent IX -sivuilta Facebookista.

Pahoittelemme myöhäisestä tilojen varmistumisesta ja puolustaudumme sillä, että syyt siihen olivat meistä riippumattomat. Toivottavasti kuitenkin näemme mahdollisimman monet teistä Roihuvuoressa pääsiäisenä!

Renne "Lutkukka" Brandt
Mirka "Aymee" Larjomaa


öljklfj KLÖ H LDÖFKH dflök h dlfh --- The four arms of Vishnu / doing the right thing / copping a feel


 

 
  • Hakemisto
  •  » Uutiset
  •  » Dankevent IX Roihuvuoressa pääsiäisenä (2.–6.4.2015)
  • Actions
  • Rules
  • Top