Tanssipelit.fi pääsivu     
#tanssipelit @ QuakeNet

Vastaa aiheeseen

25.6.2014 21:40

Gemi
Hallitus
Ylläpitäjä
Sukupuoli:
Paikkakunta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 4.4.2006
Viestejä: 4214
Vieraile nettisivulla

Tanssipelien euroopanmestaruuskilpailut 2014

http://tanssipelit.fi/img/logos/ry/logo_white_250px.png http://gemi.nn.fi/temp/SEUL_logo.png http://gemi.nn.fi/temp/Pelitalo_logo.png

Tanssipelien euroopanmestaruuskilpailut järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa! Kilpailun ajankohta on 24.7.–26.7. ja tapahtumapaikkana toimii Nuorten toimintakeskus Happi (osoite: Sörnäisten rantatie 31).

Tämän vuoden EM-kisat ovat järjestyksessä kahdeksannet. Suomen Tanssipelaajat ry oli mukana järjestämässä myös vuosien 2009 ja 2010 tapahtumia. Tänä vuonna yhdistys on ensimmäistä kertaa yksin päävastuussa – toki useiden yhteistyökumppanien avustuksella.

Tapahtuman nettisivujen pelaajaosio on nyt avattu. Sivuilta löytyy tietoa esimerkiksi kilpailijoiden rekisteröitymisestä ja kilpailun säännöistä. Sieltä voi myös ladata käteviä apuvälineitä, esimerkiksi muistiinpanolaput modivalintoihin sekä kisainfolehtisen.

Sivustolla on tulossa lisäksi katsojille tarkoitettu osio, jossa kerrotaan tarkemmin mahdollisuudesta seurata kilpailua paikan päällä tai nettilähetyksen kautta. Katsojille tapahtuma on maksuton.

Tutustu kilpailuun tarkemmin osoitteessa itg-ec.com!


Tanssipelituotteet Trix Gamesin verkkokaupasta! - http://shop.trixgames.fi/


 

 

25.6.2014 22:48

Aymee
Käyttäjä
Käyttäjätasot
Sukupuoli:
Paikkakunta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 28.1.2009
Viestejä: 699
Vieraile nettisivulla

Re: Tanssipelien euroopanmestaruuskilpailut 2014

HUOM! Tapahtuma järjestetään siis vapaaehtoistyövoimin, eli kerrothan meille hetimiten jos sinua kiinnostaa olla mukana toteuttamassa näitä mahtavia kisoja! Työvoimaa (kasaajia, roudareita, tuomareita, tulosten kirjaajia, infoihmisiä, yövahteja, yleisiä jokapaikanhöyliä etc.) tarvitaan. PALJON.

Varsinaista palkkaa emme valitettavasti voi maksaa, mutta saat ilmaisen ruokailun kisapäivinä (torstai–sunnuntai) sekä pääsyn kisajärjestäjien lepotiloihin kisapaikalla. Jos ilmoittaudut heti (kesäkuun puolella), saat myös ainutlaatuisen kisa-aiheisen t-paidan ilmaiseksi. Kisaajat eivät saa ostaa yhtä siistejä paitoja, sillä järkkäreillä on eriväriset kuteet ja omat nickit selässä! Saat myös luonnollisesti halutessasi majoittua kisapaikalla ilmaiseksi.

Jos haluat auttaa, ota yhteyttä sähköpostitse pääjärjestäjiin Facebookissa (Mirka / Jari), sähköpostitse (ec2014[ät]tanssipelit.fi) tai täällä foorumeilla. Kaikki mukaan auttamaan! Iso kiitos jo etukäteen kaikille auttajille.


öljklfj KLÖ H LDÖFKH dflök h dlfh --- The four arms of Vishnu / doing the right thing / copping a feel


 

 
  • Actions
  • Rules
  • Top