Tanssipelit.fi pääsivu     
#tanssipelit @ QuakeNet

Vastaa aiheeseen

7.11.2013 00:59

Aymee
Käyttäjä
Käyttäjätasot
Sukupuoli:
Paikkakunta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 28.1.2009
Viestejä: 699
Vieraile nettisivulla

Kahdeksas Dankevent-tapahtuma lähestyy!

Toivottavasti sinulla ei vielä ole suunnitelmia itsenäisyyspäivän viikonlopulle! Muuten jäät nimittäin paitsi huimasta menosta ja meiningistä vuoden viimeisessä tanssipelitapahtumassa! Lajissaan kahdeksas Dankevent-tapahtuma – liikanimeltään Danke Danke Event Extreme – järjestetään juuri sinä viikonloppuna Jyväskylässä.

Tarkempi aikataulu ei ole vielä selvillä, mutta tapahtumapaikkana toimii Vaajakosken nuorisotalo ja tapahtuma kestää torstaista (5.12.) sunnuntaihin (8.12.). Tapahtumasivut ovat jo pystyssä ja niiltä löytääkin sitten lisäinfoa kaikesta oleellisesta Dankevent kasiin liittyvästä. Kirjoitelkaa kuitenkin kalenteriin jo nyt, että saavutte Jyväskylään tapaamaan mahtityyppejä viikolla 49!

Mahdolliset kysymykset voi esittää pääjärjestäjä Renne "Rangifer/Lutkukka" Brandtille joko täällä foorumilla tai Facebookissa tai vaihtoehtoisesti hieman yleisemmin irkissä (Quakenet) esimerkiksi kanavilla #tanssipelit tai #dankevent :] Kimppakyytejä kannattaa varmasti suunnitella jo nyt, jotta hinta ei ole este saapumisellesi!

P.S. Uusia ja uudelleenkäytettäviä ohjelmaideoita kaivataan aina, ja ehdotuksensa ja/tai halunsa vetää jotain ohjelmaa voi ilmaista tässä langassa. Ohjelmavastaava odberilta voi kysyä tarkempaa ohjeistusta.

P.P.S. Jos haluat mukaan järjestämään tapahtumaa, olet luonnollisesti tervetullut auttamaan! Voit osallistua mm. järjestämällä ohjelmaa tai toimimalla yleisenä työvoimana, joka varmistaa, että paikat ovat siistinä ja että kaikki ihmiset ja asiat kullakin hetkellä ovat siellä, missä niiden pitäisi olla.


öljklfj KLÖ H LDÖFKH dflök h dlfh --- The four arms of Vishnu / doing the right thing / copping a feel


 

 

8.11.2013 23:03

Aymee
Käyttäjä
Käyttäjätasot
Sukupuoli:
Paikkakunta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 28.1.2009
Viestejä: 699
Vieraile nettisivulla

Re: Kahdeksas Dankevent-tapahtuma lähestyy!

Aiempaan viestiin päivitetty linkki tapahtumasivulle: »»klik«« – sieltä löytyy mm. lisäinfoa tapahtumasta sekä ilmoittautumislomake!


öljklfj KLÖ H LDÖFKH dflök h dlfh --- The four arms of Vishnu / doing the right thing / copping a feel


 

 
  • Actions
  • Rules
  • Top