Tanssipelit.fi pääsivu     
#tanssipelit @ QuakeNet

Vastaa aiheeseen

31.1.2012 12:46

Aymee
Käyttäjä
Käyttäjätasot
Sukupuoli:
Paikkakunta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 28.1.2009
Viestejä: 699
Vieraile nettisivulla

Ole mukana päättämässä vuosikokouksen päivämäärästä

Hei!

Päätetään yhdessä vuosikokouksen ajankohdasta!

Kaikki Suomen Tanssipelaajat ry:n jäsenet ovat tervetulleita vuosikokoukseen, jossa muun muassa käydään läpi edellisen vuoden tilinpäätös sekä valitaan puheenjohtaja, hallitus ja tilintarkastajat seuraavalle toimikaudelle.

Yhdistyksen hallitus toivoo, että mahdollisimman moni saapuu vuosikokoukseen. Tämän takia sen tarkkaa päivämäärää ei ole vielä päätetty – se järjestetään Helsingissä jonakin maaliskuun viidestä lauantaista kello 12:00. Voit vaikuttaa päivämäärään täyttämällä kyselyn, jossa kerrot, milloin sinulle sopisi kokoustaa.

Kerro siis Doodle-kyselyssä, mitkä päivämäärät sopisivat sinulle parhaiten. Jos useat päivämäärät sopivat, valitse ne kaikki. Jos jokin päivämäärä sopii "jos sen nyt on pakko sopia", valitse keskimmäinen vaihtoehto: (Yes). Ja luonnollisesti, jos et aio tulla paikalle ajankohdasta riippumatta, älä vastaa kyselyyn.

Ilmaise vastatessasi henkilöllisyytesi selvästi, esimerkiksi muodossa Etunimi (Nicki).

Kyselyyn pääset osallistumaan tästä: Doodleen!

Ilmoitamme tarkemman ajan ja paikan heti, kun ne selviävät.

P.S. Muista, että kaikki Suomen Tanssipelaajat ry:n jäsenet saavat hakea hallitukseen. Ennen kokousta avataan tänne foorumeille lanka, jossa halukkaat hakijat saavat kertoa muille, miksi juuri heidät pitäisi hallitukseen valita. Uudet hallituslaiset ovat aina tervetulleita, eli älä epäröi hakea!

Jos sinulla on kysymyksiä vuosikokouksesta tai hallitukseen hakemisesta, lähetä sähköpostia osoitteeseen hallitus[at]tanssipelit[piste]fi.


öljklfj KLÖ H LDÖFKH dflök h dlfh --- The four arms of Vishnu / doing the right thing / copping a feel


 

 
  • Actions
  • Rules
  • Top