Tanssipelit.fi pääsivu     
#tanssipelit @ QuakeNet

Vastaa aiheeseen

19.3.2010 18:41

kms
Vastuuhenkilö
Käyttäjätasot
Sukupuoli:
Paikkakunta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 17.9.2006
Viestejä: 637
Vieraile nettisivulla

Yhdistyksen uutiskirje #5 - 19.03.2010

Hei Suomen Tanssipelaajat ry:n jäsen!

YHDISTYKSEN TOIMINTA:


VUOSIKOKOUS 2010:

Yhdistyksen vuosikokous järjestettiin 13.3.2010 Helsingin Tennispalatsissa.

Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin muun muassa edellisen hallituksen laatima toiminta- ja budjettisuunnitelma. Ja valittiin vaaleilla yhdistykselle uusi hallitus.

Nykyinen hallitus:
Puheenjohtaja: Jari 'Gemi' Vilkki
Varapuheenjohtaja: Juha 'lord_diablo' Manninen
Taloudenhoitaja: Markus 'hippaheikki' Kokkonen
Sihteeri: Heli 'kms' Kirkko-Jaakkola
Muut hallituksen jäsenet: Renne 'Rangifer' Brandt, Joni 'Slider' Huttunen, Pekka 'Hiridur' Keipi, Esa 'Coppa' Laitinen, Mirka 'Aymee' Larjomaa, Jouni 'gilgamesh' Manninen, Stefan 'Deus' Sauerland, Jari 'vehnae' Saukkonen.

Kokouksen pöytäkirja
Kokouksen pöytäkirja löytyy täältä.

Toimintasuunnitelma
Yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2010 löytyy täältä.


Trix Games Oy avannut tanssipeleihin keskittyvän verkkokaupan:
Trix Games Oy on avannut uuden tanssipeleihin keskittyvän verkkokaupan. Verkkokauppa löytyy osoitteesta: http://shop.trixgames.fi/.
Trixin verkkokauppa tekee yhteistyötä Suomen Tanssipelaajat ry:n kanssa kaikin mahdollisin tavoin. Molemmat tahot toimivat yhdessä tanssipelien levittämiseksi ja harrastusmahdollisuuksien parantamiseksi. Yrityksen ja yhdistyksen välillä on myös yhteistyösopimus, jonka perusteella Trix Games lahjoittaa osan tuotoistaan yhdistykselle tukeakseen sen toimintaa ja edistääkseen tanssipelaamista. Suosittelemme siis tekemään tanssipelihankintanne Trixin verkkokaupasta, jolloin saatte yhdistyksen suosittelemat tuotteet ja palvelun, sekä tuette samalla yhdistyksen toimintaa.


Yhdistyksen promootiovideoprojekti:
Yhdistys on nyt suunnittelemassa tanssipeleille promootiovideosarjaa, joka käsittelee tanssipelejä monipuolisesti ja antaa tarvittavaa tietoa aloitteleville ja aivan uusille pelaajille. Pyrimme tällä hetkellä saamaan lisää henkilöitä suunnittelutiimiimme, jonka kanssa sitten päätämme millainen projektista pitäisi loppupeleissä tulla.

Ei muutakuin vain katsomaan lisää täältä.

Luokitusvastaavakoulutus:
Seuraava luokitusvastaavakoulutus tullaan pitämään kesän 2010 aikana. Luokitusvastaavakoulutuksessa voit liittyä yhdistyksen luokitusvastaavaksi. Luokitusvastaavan tehtäviin kuuluu luokitusten myöntäminen uusille jäsenille sekä vanhojen jäsenten luokituksen päivittäminen.

Ilmoitta halukkuudestasi osallistua koulutukseen täällä .


TULEVAT TAPAHTUMAT:

Joke-LAN 16. - 18.4 Tuusulassa
Järjestyksessään kahdestoista Joke-LAN -tapahtuma järjestetään Tuusulassa, Jokelan koulukeskusessa 16.-18. huhtikuuta 2010. Konepaikan hinta on 20EUR. Pelkkä sisäänpääsy maksaa 5EUR (läppäri sallittu, latausmahdollisuus). Tapahtumassa järjestetään mm. ITG-kilpailu, jonka järjestämistä Suomen Tanssipelaajat ry tukee. Kilpailussa on luokitusylärajana B1 (katso www.tanssipelit.fi/yhdistys/luokitus). ITG:n ja muiden pelien palkinnot sekä aikataulu julkaistaan ennen tapahtumaa osoitteessa www.joke-lan.net .


KILPAILUTULOKSET:

Jyväskylässä pidettiin PUMP-kilpailut 29.1.
linkki

Tulokset:
1. Alhe
2. samwise
3. bustar
4. Sidecutte
5. Satai
6. cheri
7. Simbague
8. capti-

B-tason kilpailut pidettiin 6.2 Tennispalatsissa.
linkki

Tulokset:
1. Lonni
2. Aymee

LOPPUSANAT

Toivottavasti uutiskirjeemme on tarjonnut sinulle mielenkiintoista ja innostavaa sisältöä lajin ja yhdistyksen kehityksestä ja tulevaisuudesta. Palautetta uutisviestien sisällöstä ja ehdotuksia parannuksista voi ja kannattaa antaa keskustelupalstalla osoitteessa http://www.tanssipelit.fi/palsta/f33-uutiskirjeet.html tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hallitus(at)tanssipelit(piste)fi.


Terveisin,
Suomen Tanssipelaajat ry


http://www.tanssipelit.fi/img/logos/TGshop_logo.png


 

 
  • Actions
  • Rules
  • Top